Balans och Harmoni

Yoga för inre frid och sinnesro

 

 

 

 

 

 

Kurs i Hathayoga

 

Till denna kurs är alla som söker efter ett inre lugn och en ökad medvetenhet välkomna. Statiska kroppsställning kombineras med övningar i medveten närvaro och acceptans. Vi övar oss på att lyssna inåt och utåt samtidigt som vi får en ökad fysisk styrka, rörlighet och ökad självkänsla. Stort fokus läggs på stillhet och harmoni mellan kropp och själ.
Yoga i kyrkan

 

Hit är alla välkomna som längtar efter en stunds stillhet och lugn i vardagen. Vi tar hjälp av yogans rörelser och ett tema för att fördjupa oss andligt och kroppsligt. Eftersom var och en utgår från sina unika förutsättningar kan alla över 16 år vara med.
Yoga i kyrkan är ett samarbete med Landskrona församling, lektionerna är gratis och ingen föranmälan behövs.Morgonyoga (endast på sommaren)

 

Under bar himmel och till naturens ljud startar vi dagen med mjuk hathayoga på stranden i Norreborg på Ven. Vindstilla morgnar kan det vara magiskt. Morgonyogan hålls på sommaren när jag har möjlighet och vädret tillåter. Senast dagen innan lägger jag upp information på facebook, balansochharmoni och Vens forum.

 

 

 

 

 

 

 

info@balans-och-harmoni.se

www.balans-och-harmoni.se