Balans och Harmoni

Yoga för inre frid och sinnesro

 

 

 

 

 

 

Camilla Prenning

 

 

År 1999 kom jag av en slump i kontakt med yoga. Allt började med att jag hittade en yogabok från 60-talet som någon hade lämnat åt sitt öde på en återvinningscentral i Luxemburg. Mycket snart hittade jag två fantastiska yogalärare som jag fortsatte att träna hos tills jag flyttade från Luxemburg.

 

Jag utbildade mig till yogalärare i Hathayoga år 2006 och har undervisat sedan dess. Hösten 2013 kom jag i kontakt med Kundaliniyoga och strax därefter påbörjade jag utbildningen för att bli Internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare vid Kundaliniyoga Syds lärarutbildning och efter två oerhört utvecklande år blev jag klar sommaren 2015.

 

För mig är yoga något som förenar och för samman. Kroppen förenas med själen, själen med Gud och därmed också med vår natur och våra medmänniskor. Genom att undervisa i yoga hoppas jag att andra ska få upp ögonen för detta fantastiska verktyg och därigenom bli mer medvetna om sig själva och allt det underbara som vi är en del av.

 

Livsresan fortsätter och när man försöker följa Guds kall blir det många överraskningar och oväntade vändningar. Yogan behöver jag ha med mig längs vägen. Den ger balans och harmoni i mitt liv.


 

 

 

 

info@balans-och-harmoni.se

www.balans-och-harmoni.se